Cykelns roliga historia

Skaffa smarta cykelställ till cyklar på arbetsplatsen

Allt fler väljer att ta cykeln för att ta sig till affären, till vänner eller bara för att komma ut och få motion och frisk luft. Är man ägare av ett företag och har flertalet anställda som tycker om att cykla till arbetet, kan man skaffa riktigt smarta cykelställ från https://www.cykelboxen.se/ så att personalen kan förvara sina cyklar säkert. Då kan personalen vara trygga med att cyklarna är säkert parkerade.

 

Många modeller av cykelställ för glada medarbetare

 

När man vill skaffa praktiska och smarta cykelställ från https://www.cykelboxen.se/, finns det flertalet modeller som man kan välja mellan. Har man svårt att bestämma sig kan man alltid höra med personalen vilken modell de kanske önskar sig mest. De smarta modeller av cykelställ som man kan köpa från https://www.cykelboxen.se/ kommer ursprungligen från Holland av märket Falco. Det innebär modeller som Falco Premium+ med tvåvåningsfunktion och stabilt aluminium, FalcoVert med lutande funktion, FalcoEco med liknande tvåvåningsfunktioner som Falco Premium, eller till exempel Falco A11 som är det billigaste och enklaste alternativet. Med https://www.cykelboxen.se/ kan man även hitta enklare och fler modeller att välja på och alla cykelställ optimerar för mer utrymme och har säkra lås.

Fördelar med att cykla till jobbet och smart cykelförvaring

Har man inte alltför långt till arbetet finns det många fördelar för hälsan att cykla till jobbet och det betyder att man halverar risken att dö tidigare, minskar risken för hjärt-kärlsjukdom och cancer och så får man dessutom mycket frisk luft och motion och kan tänka klarare på arbetet. Värnar man om sin personal som chef för ett företag där många cyklar till arbetet, är det både smart och omtänksamt att skaffa snygga och praktiska cykelställ. På https://www.cykelboxen.se/ går det även att skaffa cykeltak till cykelställen för att skydda cyklarna lite extra. På hemsidan kan man även hitta ett bra utbud av hela cykelgarage där man får en inlgasad modul med automatiserade dörrar som kan öppnas med kort, appar eller kodsystem.

När man besöker https://www.cykelboxen.se/ kan man också hitta så kallade cykelboxar. Funderar man som arbetsgivare på att skaffa sådana modeller, kan man till exempel köpa in modellen FalcoQ. Det innebär en cykelbox av tåligt och inbrottssäkert stål som rymmer fler cyklar med separata ställ. Denna typ av cykelbox gör att personalen kan känna sig trygga med att cyklarna är säkert inlåsta och skyddade från oväder, stöld och regn. På https://www.cykelboxen.se/ hittar man också modeller av cykelboxar som är tillverkade i trä med säkra dörrar som liknar minigarage för cyklarna. Vilka modeller man än väljer, kan man förvänta sig hög kvalitet, trygga garantier och försklassig service på alla köp från https://www.cykelboxen.se/ med trevlig och kunnig personal.