Cykla för hälsa

Så får du råd med en ny cykel

I tider då allt har blivit dyrare finns det inte alltid utrymme för att köpa en ny cykel. Men genom några smarta insatser kan du skapa utrymme i din ekonomi för att kunna köpa den cykel du drömmer om. Ett enkelt sätt att utöka hushållskassan och få mer pengar är att beställa ett Diamantbrev och sedan sälja guld och diamanter som du har i din ägo.

Sälj guld och diamanter

Ett diamantbrev är gratis att beställa. När du har fått hem ditt brev lägger du helt enkelt ner det du vill sälja i det och skickar sedan tillbaka brevet till avsändaren. När brevet med ditt guld och dina diamanter har kommit fram får du ett prisförslag när guldet värderats. Om du tycker att priset är bra accepterar du budet och får pengarna insatta på ditt konto. Du har pengarna inom 24 timmar. Detta är verkligen ett energieffektivt sätt att snabbt kunna skrapa ihop pengar till en ny cykel. Det bästa är att du kan göra allt hemifrån.

Ekonomitips för att spara pengar

Om du har andra saker som ligger hemma och skräpar kan du testa att sälja även dem. Alla summor kommer att göra skillnad i slutändan. Du kan även försöka spara pengar genom att handla billigare mat en tid. Ett tips är att byta ut animaliska råvaror mot vegetariska alternativ. Försök även att minska ner din användning av energi, låta bilen stå mer och förhandla om boräntan. Det finns många bra saker som du kan göra som har god effekt.

Spara alla pengar

Alla pengar som du lyckas sparar in kan du sätta in på ett specifikt konto. Då kommer du ha koll på att pengarna inte används till annat. Du kommer även veta när du har lyckats spara ihop en tillräckligt stor summa så att du kan köpa cykeln du har längtat efter.