Cykelns roliga historia

Cykla till ditt kontor

Att cykla är ett bra sätt att få motion till vardags. Men om du jobbar hemma och inte tränar i övrigt rör du inte särskilt mycket på dig. För att du ska må bra och kunna arbeta bättre behöver du ha daglig motion. Om du vill få in mer rörelse men jobbar hemma kan det vara aktuellt för dig att hitta ett kontorshotell. På så sätt kan du cykla till och från kontoret och därmed få in mer rörelse i din vardag.

Hitta ett coworkingställe

Om du vill hyra en kontorsplats på ett kontorshotell finns det oftast en eller flera att välja bland beroende på var du bor. Det finns till exempel bra coworking space i Malmö om du bor i Malmö eller i närheten av Malmö. Kontorshotellet är ett trevligt kontor med snabbt WIFI, rymliga arbetslounger, café, eventlokaler och gym. Med andra ord har de allt det du behöver för att få en bra arbetsdag.

När du hyr in dig på ett kontorshotell hyr du alltså din kontorsplats. Det kan vara en plats eller ett helt rum beroende på hur dina behov ser ut. Du jobbar i samma lokaler som andra egenföretagare och frilansare som inte har ett större kontor att gå till om dagarna. Förutom att du får en trevlig arbetsplats så du kan fokusera på dina arbetsuppgifter får du även kollegor.

När du har hyrt in dig på ett coworkingställe så kommer du enkelt kunna ta din cykel till och från kontoret och därmed få mer motion.